BiaBrazil Norge

BiaBrazil spesialiserer seg på produksjon av sportsklær for kvinner av høy kvalitet og eksklusiv design. Selskapet ble stiftet i 1994 av Beatriz (BIA) Willhelm Dockhorn i byen Porto Alegre. Allerede i 1996 begynte eksport av produktene til området utenfor Brasil. Noe som ikke alltid har vært legg grunnet toll barrierer og eksport barrierer på varer fra og til Brasil. Entreprenørånden har derfor vært ført avgjørende for utviklingen av selskapets virksomhet de siste 20 årene. Og selskapet har fått flere priser nasjonalt og internasjonalt for sitt arbeid for å fremme Export fra Brasil.

BiaBrazil Active Wear, er produsert med høyeste tilgjengelige kvalitet på råvarer og global teknologi. Det garanterer fasthet, mykhet, fleksibilitet samt  komfort og holdbarhet under trening, Bia Brasil finnes i dag i 57 land på 5 kontinenter.

I de siste årene har man knyttet design med stil, komfort og individualitet, noe som har vært brandes oppskrift på suksess. Strategien med å forsterkende appellen til treningsmote som går fra gymet og ut i gaten, tar en typisk Brasiliansk livsstil til andre land. Noe som i mange miljøer gir BiaBrazil same status som større aktører og mer kjente merkenavn.

Materialer brukt i produksjonen:
Supplex® – er bomulls myk, med fordelene av et High-tech fiber og nylon samt den naturlige skjønnheten av bomull.  Supplex®  bistår oss å møte den økende etterspørselen etter kvalitet på våre Design-Fitness klær. Dette materialet er ekstremt fleksibel, strekker seg opp til 5 ganger alle veier og går tilbake til sin opprinnelige form uten å få bruker «knær» som bommul vil få. Den transporterer videre fuktighet vekk og tørker veldig fort. Den vil heller ikke falmer eller krympe da den er UV beskyttende og stoffet gir UV-beskyttelse med SPF 50+

NILIT fiber i stoffene gir ekstrem motstand, optimal støtte, løft og fleksibilitet. Gjennom fuktighetskontroll og anti-bakteriell beskyttelse, NILIT fibre forbedrer ytelse og utholdenhet. På grunn av den unike teknologien forbundet med fibrene, de spesielle egenskaper forblir effektive og har lengre levetiden enn andre plagg.

Measurement Chart